RevaMed distributeur Ottobock rolstoelen in Nederland.

Array

RevaMed, leverancier van revalidatie- en medische hulpmiddelen, wordt verantwoordelijk voor de distributieactiviteiten van Ottobock in Nederland. De activiteiten omvatten de distributie van handbewogen en elektrische rolstoelen, accessoires en hulpmiddelen.

Optimalisatie productlijn
Door de samenwerkingsovereenkomst tussen Ottobock en RevaMed is een verdere optimalisatie gerealiseerd in het aanbieden van de totale mobility productlijn door RevaMed. Hiermee zorgt RevaMed voor een substantiële versterking van haar marktpositie in Nederland voor de levering van revalidatie- en medische hulpmiddelen aan zorginstellingen, ziekenhuizen en gemeenten via de dealers.

superfour-lifest_000Peter van Zonneveld, CEO RevaMed: “Met de distributie van Ottobock zetten wij wederom een belangrijke stap. RevaMed breidt haar productportfolio en hiermee de productlijn mobility aanzienlijk uit. De producten van Ottobock bieden ons een uitstekend en sterk platform met het oog op toekomstig beoogde groei.”

Kim Stoltz, Managing Director Otto Bock Benelux BV: “Ottobock is een internationaal succesvolle onderneming met solide resultaten en toegewijde medewerkers die de afgelopen jaren hebben bewezen uitstekende diensten te leveren. Samen met het commerciële team van RevaMed blijft de continuïteit van de hoge kwaliteit gewaarborgd. Wij zijn blij dat we in Nederland op volle sterkte aanwezig kunnen blijven en we onze klanten kunnen blijven bedienen.”

Tot 1 mei zullen orders nog door Otto Bock Benelux BV worden afgehandeld

Frisse wind in bekende markt
RevaMed timmert het laatste jaar flink aan de weg om het assortiment verder uit te breiden. RevaMed startte haar activiteiten in de loop van 2014 vanuit Zwolle en is voortgekomen uit een bedrijf met een rijke historie (sinds 1888) en ervaring in het importeren, leveren en onderhouden van producten en diensten binnen de revalidatie- en medische markt.

Ottobock HealthCare is een medisch technologisch familiebedrijf van Duitse oorsprong, dat sinds 1919 uitgroeide tot een wereldspeler en marktleider binnen de orthopedische industrie. Otto Bock Benelux BV is gevestigd in Son en Breugel en bedient vanuit daar de drie Benelux landen. De verkoop van de orthopedische producten, zoals prothesen, orthesen en braces zal ongewijzigd blijven en vanuit het Benelux kantoor worden voortgezet.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen