RevaMed distributeur Ottobock rolstoelen in Nederland.

0
1558

RevaMed, leverancier van revalidatie- en medische hulpmiddelen, wordt verantwoordelijk voor de distributieactiviteiten van Ottobock in Nederland. De activiteiten omvatten de distributie van handbewogen en elektrische rolstoelen, accessoires en hulpmiddelen.

Optimalisatie productlijn
Door de samenwerkingsovereenkomst tussen Ottobock en RevaMed is een verdere optimalisatie gerealiseerd in het aanbieden van de totale mobility productlijn door RevaMed. Hiermee zorgt RevaMed voor een substantiële versterking van haar marktpositie in Nederland voor de levering van revalidatie- en medische hulpmiddelen aan zorginstellingen, ziekenhuizen en gemeenten via de dealers.

superfour-lifest_000Peter van Zonneveld, CEO RevaMed: “Met de distributie van Ottobock zetten wij wederom een belangrijke stap. RevaMed breidt haar productportfolio en hiermee de productlijn mobility aanzienlijk uit. De producten van Ottobock bieden ons een uitstekend en sterk platform met het oog op toekomstig beoogde groei.”

Kim Stoltz, Managing Director Otto Bock Benelux BV: “Ottobock is een internationaal succesvolle onderneming met solide resultaten en toegewijde medewerkers die de afgelopen jaren hebben bewezen uitstekende diensten te leveren. Samen met het commerciële team van RevaMed blijft de continuïteit van de hoge kwaliteit gewaarborgd. Wij zijn blij dat we in Nederland op volle sterkte aanwezig kunnen blijven en we onze klanten kunnen blijven bedienen.”

Tot 1 mei zullen orders nog door Otto Bock Benelux BV worden afgehandeld

Frisse wind in bekende markt
RevaMed timmert het laatste jaar flink aan de weg om het assortiment verder uit te breiden. RevaMed startte haar activiteiten in de loop van 2014 vanuit Zwolle en is voortgekomen uit een bedrijf met een rijke historie (sinds 1888) en ervaring in het importeren, leveren en onderhouden van producten en diensten binnen de revalidatie- en medische markt.

Ottobock HealthCare is een medisch technologisch familiebedrijf van Duitse oorsprong, dat sinds 1919 uitgroeide tot een wereldspeler en marktleider binnen de orthopedische industrie. Otto Bock Benelux BV is gevestigd in Son en Breugel en bedient vanuit daar de drie Benelux landen. De verkoop van de orthopedische producten, zoals prothesen, orthesen en braces zal ongewijzigd blijven en vanuit het Benelux kantoor worden voortgezet.