Medisch specialisten Meander schenken aankleding vlonder

0
323
Vlonder_Opening

Vanaf deze week is het goed toeven op de vlonder in het park van Meander Medisch Centrum in Amersfoort. De vlonder is aangekleed met duurzaam en stijlvol tuinmeubilair bestaande uit een bank en twee groepen stoelen. Voor patiënten en bezoekers is dit een aangename plek om te zitten en te ontmoeten met uitzicht op het water. De ontmoetingsplaats is een geschenk van de Vereniging van Medisch Specialisten van Meander.

De vlonder ligt aan de achterkant van het ziekenhuis in het Meanderpark. De bank en stoelen zijn op een bijzondere manier opgesteld.

Vlonder_Opening
Vlonder Meander MC Opening
Vlonder
Vlonder Meander MC

De stoelen zijn in een groep van vier geplaatst, zodat er contact mogelijk is met andere bezoekers, maar ook rustplek is voor mensen die daar behoefte aan hebben. De losse opstelling van de bank en stoelen symboliseert tevens de natuurlijke landschapsstijl van het park.

Het Meanderpark is een natuurgebied dat deel uitmaakt van de ecologische verbindingszone langs de Eem. Het is een plek voor rust en ontspanning. De groene en natuurlijke omgeving van het park draagt bij aan het welzijn voor patiënten en bezoekers van Meander Medisch Centrum.

Bron: Meander Medisch Centrum