Toegang MUMC+ ’s avonds en ’s nachts beperkt

Per vrijdag 22 mei 2015 is het azM/MUMC+ tussen 20.00 uur ’s avonds en 7.00 uur ’s ochtends beperkt toegankelijk. Dient u tussen deze tijden in het ziekenhuis te zijn, dan kunt u aanbellen bij de intercom om binnen te komen. De beveiliging van het azM/MUMC+ kan u dan toegang verlenen.

Tot op heden was het azM/MUMC+ 24 uur per dag vrij toegankelijk voor bezoekers. Om er zeker van te zijn dat in de avond- en nachturen uitsluitend bevoegden in het ziekenhuis zijn, heeft het ziekenhuis besloten om de vrije toegang tijdens deze uren te beperken.

azm-300x204De Spoedeisende Hulp (SEH) en Eerste Hart Hulp (EHH) zijn uiteraard wel 24 uur per dag, 7 dagen per week vrij toegankelijk voor mensen die met spoed medische hulp nodig hebben. Ook de Huisartsenpost is bereikbaar.

Bron: Maastricht UMC+

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen