Medewerking gevraagd aan onderzoek naar effecten LSP

0
571

Wat is uw ervaring met het gebruik van het LSP en wat zijn de merkbare effecten ervan in uw apotheek? Om hierin inzicht te verkrijgen vraagt de KNMP u – als u wordt geselecteerd voor de steekproef – om uw medewerking aan een vragenlijst van zo’n 10 minuten.

Vindt u de medicatiegegevens in het dossier van de patiënt completer met het gebruik van het LSP? En schrijven artsen door het gebruik van het LSP minder vaak onnodig voor? De VZVZ, ZN, LHV, NPCF, KNMP, NVZ en InEen willen met deze en ongeveer 10 andere vragen/stellingen de gevolgen van het LSP in uw apotheek in kaart brengen.

Binary Code AbstractSteekproef
Onderzoeksbureau Significant zet de vragenlijst uit onder een steekproef van VZVZ-leden. Mogelijk benaderen zij u ook. De KNMP ondersteunt dit onderzoek en hoopt dat u – als u in de steekproef zit en een uitnodiging voor deelname hebt ontvangen – wilt meewerken aan deze effectmeting.

Meer weten
Voor meer informatie neemt u contact op met de KNMP

Vorig artikelMáxima Medisch Centrum start webcamconsult
Volgend artikelOnveilige DigiD houdt het EPD tegen
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.