KennisInZicht, het populair-wetenschappelijke online magazine van het UMCG, heeft een nieuw jasje.

0
457

KennisInZicht UMCG is vernieuwd
Een gebruiksvriendelijk online magazine, met elke week nieuwe verhalen over de thema’s die passen bij de speerpunten van het UMCG. Een magazine met een goede zoekfunctie die het rijke archief van KennisInZicht goed ontsluit. Een magazine, kortom, in een nieuw jasje.

umcgAan de inhoud is niets veranderd. Interessante interviews, stevige achtergrondartikelen, video’s voor groot en klein, het laatste nieuws over onderzoek in het UMCG en antwoord op prangende wetenschapsvragen als ‘Is het slecht om op hoge hakken te lopen?’ en ‘Heeft een opvlieger nut?’; het staat er allemaal op.

Neem maar eens een kijkje op de vernieuwde site: http://kennisinzicht.umcg.nl/Paginas/default.aspx

Bron: UMCG

Vorig artikelInvoering pgb-trekkingsrecht – schoolvoorbeeld van hoe het niet moet
Volgend artikelOnline zelfhulp effectief, psychische klachten nemen af
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.