Uitbreiding sportmedische dienstverlening TopSupport en PSV

15690812P1P5992
15690812P1P5992

Het komende seizoen coördineert TopSupport ook de sportmedische begeleiding van PSV Vrouwen. Het vrouwenteam van PSV, dit seizoen uitkomend in de Eredivisie Vrouwen, speelde vrijdag de eerste thuiswedstrijd. Onder leiding van Rolf Timmermans, clubarts van PSV en sportarts bij TopSupport, zijn sportmedische professionals uit diverse organisaties betrokken bij de sportgezondheid van de speelsters.

Medisch Sportgezondheidscentrum TopSupport is medisch partner van PSV en verzorgt al jaren de sportmedische begeleiding van de spelers uit de A-selectie, maar ook de jeugdafdeling van PSV. Dit betreft onder meer blessurepreventie, medische behandelingen en spelerskeuringen. De coördinatie van de sportmedische begeleiding van het vrouwenelftal vormt een mooie uitbreiding hierop. “We zijn verheugd om de jarenlange expertise die wij binnen TopSupport en het St. Anna Ziekenhuis hebben opgebouwd op het gebied van sportmedische begeleiding nu ook te kunnen inzetten voor de vrouwen van PSV“, aldus sportarts Rolf Timmermans.

Naast Rolf Timmermans maken Andrea Gustafsson (teamfysiotherapeut), Steven Schuurmans (supervisor fysiotherapie) en Moniek van Heumen (teamarts) deel uit van de medische staf van PSV Vrouwen.

TopSupport behandelt zowel topsporters als breedtesporters en biedt een volledig pakket van sportmedische zorg: snel en met hoge kwaliteit. Het medisch sportgezondheidscentrum maakt samen met het St. Anna Ziekenhuis (Geldrop/Eindhoven) en de vier woonzorgcentra van Ananz (Geldrop/Heeze) deel uit van de St. Anna Zorggroep. Zie voor meer informatie www.topsupport.nl.