BODY WORLDS in actie voor KWF Kankerbestrijding

mens lichaamDe KWF Kankerbestrijding en anatomiemuseum BODY WORLDS: The Happiness Project starten een loyaliteitsprogramma voor de achterban van het goede doel. Van 7 tot 12 september gaan er weer duizenden vrijwilligers de straat op om geld in te zamelen tijdens de jaarlijkse collecteweek van de KWF Kankerbestrijding. Om donateurs en vrijwilligers te bedanken biedt BODY WORLDS hen gratis toegang tot de tentoonstelling, bij aankoop van één entreeticket ‘volwassene’ en op vertoon van de speciale coupon, uitgegeven door KWF.

Naast het loyaliteitsprogramma komt BODY WORLDS tijdens de collecteweek in actie middels een grootschalige inzamelingsactie en door een percentage van de ticketopbrengst tijdens de collecteweek aan het kankerfonds te doneren. Bezoekers die tijdens de collecteweek een bezoek brengen aan de expositie steunen daarmee automatisch de KWF Kankerbestrijding.

Over BODY WORLDS: The Happiness Project
Het primaire doel van BODY WORLDS is voorlichting geven over het menselijk lichaam. Aan de hand van meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen toont de expositie de complexiteit, veerkracht en kwetsbaarheid van het lichaam. Bezoekers nemen een kijkje in hun eigen lichaam en leren alles over anatomie en zien het verschil tussen gezonde en aangetaste organen door bijvoorbeeld ziekte of een bepaalde levensstijl.

BODY WORLDS: The Happiness Project is dagelijks geopend van 09:00 tot 19:00 uur en van donderdag tot en met zaterdag tot 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa van BODY WORLDS op Damrak 66 en online verkrijgbaar via www.bodyworlds.nl/tickets.

Voor alle voorwaarden rondom de actie voor KWF Kankerbestrijding, zie bodyworlds.nl/kwf.