Luchtalarm in Vlaardingen door grote brand

0
1137

De brandweer heeft het luchtalarm in Vlaardingen laten afgaan vanwege de grote, uitslaande brand aan de Oosthavenkade. Reden voor het alarm is dat de rook niet goed weg kan door laag hangende bewolking. En dit mogelijk een risico oplevert voor de gezondheid. Er is geen asbest aangetroffen, maar de brandweer blijft wel metingen uitvoeren.

brandweerAan de Oosthavenkade brak woensdagochtend een uitslaande brand uit in een pand met meerdere bedrijven. De rookontwikkeling is enorm.

De gemeente Vlaardingen heeft een informatienummer geopend. Mensen die vragen hebben over de brand kunnen contact opnemen via 010-2484000. Omwonenden dienen ramen en deuren gesloten te houden

 

 

Vorig artikelOpmaat naar betere trombosezorg
Volgend artikelAnoeska Mosterdijk per 1 januari nieuwe directeur van InEen Utrecht, 16 september 2015
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.