Dinsdag heropening van ziekenhuis VUmc

Patiënten van VUmc komen vanaf dinsdagochtend 22 september terug naar het ziekenhuis. Ook staan die dag de eerste operaties ingepland. Woensdag 23 september zal VUmc naar verwachting weer volledig open zijn, inclusief de spoedeisende hulp.
VUmc heeft alle technische voorzieningen in het ziekenhuis weer opgestart. Het testprogramma is evenwel nog niet voltooid. Technici verrichten de komende dagen nog noodzakelijke reparaties. Er is inmiddels contact opgenomen met de patiënten over het plannen van hun operaties.

Een definitief besluit over openstelling wordt maandag genomen op basis van de laatste stand van zaken.

VUmc organiseert een apart moment voor de media om de opening te kunnen verslaan en bestuurders te kunnen interviewen. Hierover volgt nog nadere informatie.

CCA_open_dag VUmcOp dinsdag 8 september heeft VUmc alle patiënten geëvacueerd nadat door een gesprongen hoofdwaterleiding een enorme watermassa in korte tijd de vitale infrastructuur van het ziekenhuis plat legde. VUmc heeft op donderdag 10 september alle poliklinieken weer heropend voor spreekuren en dagbehandelingen van patiënten.

Bron: VUmc

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen