Longpunt: Gezonde voeding en gebruik van supplementen

Longpunt Eindhoven organiseert op maandagmiddag 16 november een lezing met als thema ‘Gezonde voeding en gebruik van supplementen’. Er wordt gekeken wat er dagelijks gegeten wordt en of supplementen daarbij wenselijk zijn. Na de pauze kunt u vragen stellen aan de diëtiste en lotgenoten ontmoeten. Voor een kopje koffie of thee wordt gezorgd.

De lezing vindt plaats in het auditorium van Máxima Medisch Centrum locatie Eindhoven, Ds. Th. Fliednerstraat 1 in Eindhoven. De middag begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. U bent vanaf 13.30 uur van harte welkom. De toegang is gratis. Graag wel aanmelden via longpunteindhoven@longfonds.nl.

Het Longfonds (voorheen Astma Fonds) organiseert samen met Máxima Medisch Centrum, het Catharina Ziekenhuis en PoZoB (praktijkondersteuners huisartsen in Zuidoost-Brabant) een baanbrekend initiatief van patiënten voor patiënten: Longpunt Eindhoven. Het Longpunt is een combinatie van een informatiebijeenkomst en lotgenotencontact voor patiënten met een (chronische) longaandoening.

Bron: Máxima Medisch Centrum