Groene Hart Ziekenhuis spreekt zorgcontract 2016 af met Zilveren Kruis/Achmea en Menzis

Array

Het Groene Hart Ziekenhuis heeft de contractonderhandelingen met zorgverzekeraars Zilveren Kruis/Achmea en Menzis deze week positief afgerond. Dit betekent dat iedereen met een zorgverzekering bij een van deze twee verzekeraars ook in 2016 voor brede medisch specialistische zorg terecht kan in het GHZ. De onderhandelingen met andere zorgverzekeraars zijn op dit moment nog in volle gang, maar het ziekenhuis verwacht binnenkort ook met hen een overeenkomst te bereiken.

Het einde van het jaar is voor veel mensen hét moment om hun zorgverzekering te beoordelen en eventueel over te stappen naar een andere verzekeraar. Op de website van het GHZ https://www.ghz.nl/voorbereiden-op/kosten-verzekeringen/gecontracteerde-verzekeraars leest u met welke verzekeraars het GHZ voor komend jaar een contract heeft afgesloten.

Bron: Groene Hart Ziekenhuis

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen