Overzicht opleidingen DA, POH-S en POH-GGZ

Array

eindrapportssfhIn opdracht van SSFH heeft Stichting KOH een onderzoek uitgevoerd naar de opleidingen tot doktersassistent (DA), praktijkondersteuner huisartsenzorg somatiek (POH-S) en de praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ). In het rapport geeft Stichting KOH een overzicht aan van alle opleidingen tot DA, POH-S en POH-GGZ. Naast het actuele overzicht, dat een momentopname is, doet Stichting KOH aanbevelingen voor de SSFH, bijvoorbeeld over de toekomst van de POH-S.

Het Bestuur van SSFH heeft het rapport op 4 november 2015 in ontvangst genomen. Het Bestuur SSFH buigt zich over de aanbevelingen die in de rapportage staan. SSFH organiseert begin 2016 een bijeenkomst met alle stakeholders over de toekomst van de POH-S in relatie tot de praktijkverpleegkundige in de huisartsenzorg.

Eindrapport Verkenning van het opleidingsaanbod voor de POH-S, POH-GGZ en doktersassistent >

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen