Marien van der Meer nieuw lid Raad van Bestuur Antoni van Leeuwenhoek

0
1073

Met ingang van 1 maart 2016 wordt drs. Marien van der Meer lid van de raad van bestuur van het Antoni van Leeuwenhoek waar zij verantwoordelijk wordt voor de portefeuille organisatie en bedrijfsvoering. Zij volgt daarmee Wim van Harten op die met ingang van 15 december bestuursvoorzitter wordt van Rijnstate. Marien van der Meer (1966) is op dit moment voorzitter van het bestuur van Sophia Revalidatie.

‘Het Antoni van Leeuwenhoek is een toonaangevende organisatie in kankerzorg en –onderzoek. Het speelt een grote rol in tal van landelijke ontwikkelingen in het oncologische veld. Ik verheug mij erop om daar een bijdrage aan te leveren’, aldus Marien van der Meer.

Rene Medema: ‘Met Marien van der Meer krijgen wij een bestuurder die door haar jarenlange ervaring in verschillende zorginstellingen veel kan betekenen voor het Antoni van Leeuwenhoek. Wij zien uit naar haar komst’.

Het bestuur van het Antoni van Leeuwenhoek bestaat verder uit bestuursvoorzitter Prof. dr.  Rene Medema en Prof. dr. Emile Voest als medisch directeur van het instituut.