Marien van der Meer nieuw lid Raad van Bestuur Antoni van Leeuwenhoek

Array

Met ingang van 1 maart 2016 wordt drs. Marien van der Meer lid van de raad van bestuur van het Antoni van Leeuwenhoek waar zij verantwoordelijk wordt voor de portefeuille organisatie en bedrijfsvoering. Zij volgt daarmee Wim van Harten op die met ingang van 15 december bestuursvoorzitter wordt van Rijnstate. Marien van der Meer (1966) is op dit moment voorzitter van het bestuur van Sophia Revalidatie.

‘Het Antoni van Leeuwenhoek is een toonaangevende organisatie in kankerzorg en –onderzoek. Het speelt een grote rol in tal van landelijke ontwikkelingen in het oncologische veld. Ik verheug mij erop om daar een bijdrage aan te leveren’, aldus Marien van der Meer.

Rene Medema: ‘Met Marien van der Meer krijgen wij een bestuurder die door haar jarenlange ervaring in verschillende zorginstellingen veel kan betekenen voor het Antoni van Leeuwenhoek. Wij zien uit naar haar komst’.

Het bestuur van het Antoni van Leeuwenhoek bestaat verder uit bestuursvoorzitter Prof. dr.  Rene Medema en Prof. dr. Emile Voest als medisch directeur van het instituut.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen