Bewoners nemen intrek in nieuw Oldenhaghen

Array

Op vrijdag 4 december zijn de eerste bewoners naar het nieuwe Oldenhaghen in Ommen verhuisd. Zij hebben twee jaar in de Imminkhoeve in Lemele gewoond. Bij aankomt in Ommen werden ze onthaald door Sinterklaas, die aanwezig was om de bewoners een warm welkom te heten.

Met hulp van medewerkers, vrijwilligers, familieleden en verhuisbedrijf Veurink verliep de dag soepel. In het wijksteunpunt sprak Henny van den Berg (wijkmanager) de aanwezigen toe: ‘In tien maanden tijd is er een prachtig gebouw neergezet. Ik wil iedereen die heeft meegewerkt aan dit resultaat hartelijk bedanken. Voor nu wens ik alle bewoners heel veel woongenot toe, ga lekker uw nieuwe appartement bekijken.’

binnenplein_1Na het welkomstwoord werd het echt tijd om de nieuwe appartementen te betrekken. Aan decoratie was gedacht: Koopmans Bouw bood de bewoners een kerstster aan, de Veste schonk ieder een boeket bloemen. Bewoners waren blij dat de verhuizing goed is verlopen, de stemming was opperbest.

Bron: Saxenburgh Groep

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen