De Hollandse 100 met Lymph&Co fonds

0
1241

De Hollandse 100: 10km schaatsen + 90km fietsen! Een uniek Nederlands sportevenement! Voor wie? Een beetje voor jezelf maar vooral om geld op te halen voor onderzoek naar Lymfklierkanker. Lymph&Co daagt je uit! Je krijgt de kans om de krachten te meten met een heleboel bekende en onbekende sporters.

NEDERLAND SCHAATST & FIETST TEGEN LYMFKLIERKANKER!
Op zondag 6 maart 2016 is de tweede editie van De Hollandse 100 op FlevOnice. Een oer-Hollandse winterduathlon met twee onderdelen waar we als Nederlanders mee opgegroeid zijn: schaatsen en fietsen. Voor families is er de Familie Estafette en, nieuw dit jaar, de Junioren 10. Bekijk hieronder de drie evenementen.

De Hollandse 100 is een initiatief van Lymph&Co fonds, dat ernaar streeft financiering van fundamenteel onderzoek naar de aard en behandeling van lymfklierkanker mogelijk te maken en meer aandacht te genereren voor deze vorm van kanker. Lymph&Co gelooft in innovatie als oplossing voor de huidige maatschappelijke uitdagingen op het gebied van gezondheid. De sleutel hiervoor is excellentie: de beste ideeën van de beste onderzoekers bieden de beste oplossingen voor mens en maatschappij.