Neurochirurgie ook in Isala Kampen

De afgelopen tien jaar hebben de neurochirurgen van Isala met veel enthousiasme spreekuur gehouden in het MC Zuiderzee ziekenhuis in Lelystad. Deze samenwerking wordt per januari 2016 beëindigd. Wij willen de hoogwaardige neurochirurgische zorg zo dicht mogelijk bij de patiënt blijven aanbieden. Patiënten zijn daarom vanaf 12 januari welkom in Isala Kampen. Afdeling Neurologie van Isala houdt al langer spreekuur in Kampen. Door de nauwe samenwerking tussen de neuroloog en de neurochirurg kunnen patiënten nog sneller worden gezien en behandeld.

Neurochirurgen Tom Aalders en Wimar van den Brink houden vanaf 12 januari 2016 wekelijks op dinsdagochtend spreekuur in Isala Kampen. Voor een consult bij de neurochirurg is een verwijzing nodig van de neuroloog. Operaties worden uitgevoerd in Isala Zwolle.

De afdeling Neurochirurgie houdt zich bezig met aandoeningen aan het centrale en perifere zenuwstelsel wanneer deze chirurgisch behandeld moeten worden. Dit zijn behandelingen aan de hersenen, het ruggenmerg, de schedel, wervels en zenuwen. De neurochirurg beoordeelt of de patiënt in aanmerking komt voor een operatie.

Recente artikelen