Treant Zorggroep en Interflow tekenen bouwcontract OK-complex Refaja

Vandaag hebben Guus Bruins, namens Treant Zorggroep en Cor Boonacker, directeur van Interflow het contract getekend voor de bouw van het Operatiekamercomplex op ziekenhuislocatie Refaja in Stadskanaal.

Het nieuwe OK-complex komt achter het bestaande gebouw. De opdracht omvat vier multifunctionele OK’s, met daaronder technische- en kantoorruimten. Met de bouw van het complex gaat een al lang bestaande wens van het Refaja in vervulling. Een nieuw, modern en flexibel operatiekamercomplex dat voldoet aan de modernste eisen. Er is gekozen voor het Flex-OK concept vanwege de toekomstbestendigheid, de comfortabele werkomgeving door goede luchtbeheersing en de zekerheid van optimale patiëntveiligheid.

Ontwerp
Naast de realisatie van het OK-complex werkt Interflow ook het ontwerp uit. Door de modulaire bouw is het mogelijk het nieuwe OK-complex in een periode van slechts 7 maanden te realiseren. Het complex wordt compleet ingericht aan Treant opgeleverd. De eerste voorbereidingen voor de bouw worden inmiddels getroffen.
Foto: Ondertekening bouwcontract met van links naar rechts Cor Boonacker (Interflow), Guus Bruins (Treant Zorggroep). (Foto: Carola Paas).

Bron: Treant Zorggroep