Medewerkers Havenziekenhuis zingen kerstliedjes voor patiënten

Array

Patiënten en bezoekers van het Havenziekenhuis werden maandag 21 verrast door een optreden van kerstkoor ‘de Havensterren’. Dit koor bestaat uit 14 medewerkers van het Havenziekenhuis en studeerde verschillende kerstliedjes onder leiding van een zangcoach van de SKVR (Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam). De Havensterren traden op voor patiënten van verschillende afdelingen, onder andere bij de afdeling Geriatrie, de polikliniek Neurologie en in de wachtruimte van Radiologie.

Patiënten vonden het optreden erg leuk. “De patiënten op de afdeling Geriatrie hebben erg genoten. Ze werden er spraakzaam van na afloop en sommigen neurieden de liedjes mee”, aldus een van de medewerkers op de afdeling.

Kerstkoor HavenziekenhuisDe zanglessen waren één van de activiteiten waar medewerkers van het Havenziekenhuis aan deel kunnen nemen in het kader van het interne programma ‘aandacht voor de zorg’. Dit is een speciaal programma met allerlei activiteiten en aanbiedingen voor de medewerkers, zoals deelname aan sportevenementen, een cursus mindfulness of een wijnproeverij.

Bron: Havenziekenhuis

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen