Gratis app voor thuiszorg ledenservices

0
1250

Korèn stelt haar nieuwste ledenservice app gratis ter beschikking aan thuiszorgorganisaties die klant zijn van Korèn. Met de direct aan het klantvolgsysteem gekoppelde app kunnen leden zich registreren en alle diensten en cursussen afnemen van hun ledenservice. De app is een webapp en werkt op alle tablets, mobiele telefoons en desktop pc’s.

Leden kunnen direct alle diensten en cursussen afnemen bij een ledenservice via de app. Korèn “De kosten voor een dergelijke app zijn astronomisch voor zorgorganisaties” zegt Erik Zwart, Hoofd Communicatie van Korèn. “Wij vinden dat we hier als IT professionals, in onze zakelijke dienstverlening voor de zorg, rekening mee moeten houden. We vragen hier daarom niet de hoofdprijs voor en we hopen hier een signaal te geven dat het ook anders kan.” Zwart hoopt dat nieuwe klanten hierdoor ook interesse krijgen in andere producten van Korèn zoals de aan de app gekoppelde klantvolgsysteem.
Eigen app
korenOrganisaties die KorènCRM, het klantvolgsysteem van Korèn, huren krijgen een eigen app in gebruik. De app is te stylen in eigen kleuren en met een eigen logo en content. De content kan worden gewijzigd vanuit het klantvolgsysteem dat hiermee ook als CMS dient. Zwart hierover: “Maatwerk is prijzig, standaard software is statisch en dit is een tussenweg waarin wel ruimte is voor eigen accenten.”

Nooit af
Korèn zal de app blijven updaten met nieuwe features. Een voorbeeld hiervan is het online stempelkaart waarmee leden voordeel kunnen sparen. Zwart: “De app is nooit af want we blijven altijd weer nieuwe features ervoor ontwikkelen. Klanten profiteren hier kosteloos van want alle verbeteringen aan het product zijn inbegrepen. We willen dynamische producten bieden en geen statische producten die snel weer verouderen en vervangen moeten worden. Dit heeft de toekomst.” Op wie.zorgtvoormij.nl kan men meer informatie vinden over de ledenservice app.

Bron: Korèn