Verhuizing polikliniek Ommen

Array

Op woensdag 2 maart sluit de polikliniek in Ommen aan de Van Reeuwijkstraat 50 haar deuren. Op maandag 14 maart opent ze aan de Hessel Mulertstraat 22. De polikliniek is gelegen in het nieuwe Oldenhaghen.

Let op: de prikpost sluit haar deuren aan de Van Reeuwijkstraat (carinovagebouw) op vrijdagmiddag 4 maart en opent op maandag 7 maart om 8.00 uur aan de Hessel Mulertstraat (Oldenhaghen). Van 2 tot en met 11 maart is er geen röntgen- en ECG onderzoek in Ommen. Patiënten zijn van harte welkom in het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg.

Poli afspraken vinden vanaf 14 maart plaats op de nieuwe locatie. Er is bewegwijzering aanwezig die patiënten naar de juiste plek zal leiden.

Aan de achterzijde van het gebouw komt een nieuwe parkeerplaats. Helaas is deze momenteel nog niet klaar. Het verzoek aan bezoekers om in de tussentijd naar eigen inzicht te parkeren in de wijk.

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen