Opnieuw bemachtigt Henry Schein plek op Fortune’s lijst

Henry Schein bemachtigt plek op Fortune’s lijst voor het 15e achtereenvolgende jaar
Henry Schein, Inc. is ’s werelds grootste leverancier van producten en diensten voor professionele tandheelkundige, diergeneeskundige en medische praktijken. Het bedrijf heeft bekendgemaakt dat het nummer 1 staat als groothandel: Health Care industry op de FORTUNE® “World’s Most Admired Companies” lijst van 2016. Henry Schein staat voor het derde achtereenvolgende jaar op de eerste plaats in zijn categorie en al 15 jaar achtereen op de lijst.

Bovendien eindigde Henry Schein ook in alle negen subcategorieën van de branche op nr. 1: innovatie, personeelsmanagement, gebruik van bedrijfsmiddelen, maatschappelijke verantwoordelijkheid, managementkwaliteit, financiële gezondheid, beleggingswaarde op lange termijn, kwaliteit van producten/diensten en wereldwijde concurrentie.

“Wij zijn bij Henry Schein vereerd dat we door FORTUNE samen met een aantal wereldwijd toonaangevende bedrijven opnieuw erkend zijn,” aldus Stanley M. Bergman, voorzitter en algemeen directeur van Henry Schein, Inc. “Deze erkenning is een eerbewijs aan de toewijding van het Team Schein om onze klanten, leveranciers, investeerders en de maatschappij te dienen, alsmede aan onze filosofie om wereldwijd “gezondheid te helpen ontstaan.”

Volgens FORTUNE is de “World’s Most Admired Companies” lijst de bekroning van de reputatie van de onderneming. Zie voor meer informatie en de volledige lijst de FORTUNE website. De lijst wordt ook opgenomen in de editie van FORTUNE van 1 maart, die vanaf 22 februari verkrijgbaar is.

 

 

Over  .

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen