Diabetes Innovatie Prijs 2016

0
536

De zorg rondom diabetes kan altijd beter. Het is voor mensen met diabetes soms lastig om de eigen regie in handen te nemen ten aanzien van hun behandeling. Een belangrijke taak van de zorgverlener is om de tools aan te reiken die de patiënt hiervoor nodig heeft. Vaak leven er bij zorgverleners mooie, innovatieve ideeën die kunnen bijdrage aan een betere kwaliteit van leven van deze patiënten, echter het ontbreekt vaak aan financiële middelen om deze uit te voeren.

Sanofi heeft daarom de Diabetes Innovatie Prijs in het leven geroepen. Het doel van deze prijs is het stimuleren van goede initiatieven op het gebied van diabeteszorg. De Diabetes Innovatie Prijs is bedoeld als een platform voor het verzamelen van ideeën rond de diabeteszorg.

Hebben jullie een innovatief idee om de zelfzorg en kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren? Dan nodigen wij jullie uit om dit met ons te delen. Jullie kunnen dit idee indienen op de pagina Doe Mee. Indienen kan tot 1 oktober 2016.

De Diabetes Innovatie Prijs wordt uitgereikt aan het team met het beste idee op gebied van zelfmanagement en wordt beloond met een bedrag van maximaal EUR 5.000,–. Dit bedrag dient te worden besteed aan het winnende project.