Vernieuwde dagbehandeling in Meander geopend

Array

De dagbehandeling Oncologie/Hematologie & Beschouwend is geopend op de nieuwe afdeling C7 van Meander Medisch Centrum. Op 1 april opende mevrouw Fontijn-de Kloese samen met internist oncoloog Cees Rodenburg en teammanager Sandra Nijman de nieuwe afdeling. Deze is speciaal ingericht voor mensen die een dagbehandeling krijgen.

Afdeling C7 is dé nieuwe afdeling voor dagbehandeling van Meander Medisch Centrum. Sandra Nijmanis blij met deze nieuwe plek die ingericht is op de zorgvraag van deze patiëntengroep. “Er zijn veel open ruimtes en daarnaast een aantal eenpersoonskamers daar bieden we patiënten hun behandeling in in afgeschermde behandelnissen.

Vanuit de behandelstoel heeft de patiënt een beter overzicht over de afdeling en zijn de verpleegkundigen meer zichtbaar. Er is een aantal éénpersoonkamers waar patiënten verblijven als dit voor de behandeling noodzakelijk is. De afdeling heeft tevens een vierpersoonskamer voor patiënten die we observeren.

De dagbehandeling Oncologie/Hematologie & beschouwend verhuisde eind maart van B7 naar C7.

Bron: Meander Medisch Centrum

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen