Vitamine D, gezondheid van de zon

0
1291

Vitamine D is een beetje het zwarte schaap van de vitamine-familie. Terwijl we de meeste vitamines binnen krijgen via ons voedsel, maken we vitamine D zelf aan onder invloed van ultraviolet licht. In het Ankertje Vitamine D, gezondheid van de zon geeft Zoltan Rona alle essentiële informatie over dit vitamine en geeft ze tips over hoe je ervoor zorgt dat je genoeg vitamine D aanmaakt.

Houd je vitamine D-gehalte op peil
Veel mensen hebben een vitamine D-tekort, wat schadelijke gevolgen kan hebben voor onze gezondheid. Vitamine D is belangrijk voor het goed functioneren van onze botten, lever, hersenen en huid. Ronan Zolta legt in Vitamine D, gezondheid van de zon precies uit wat je kunt doen om je vitamine D-gehalte en daarmee je gezondheid op pijl te houden.

zo vit d boekOver de auteur
Dr. Rona Zoltan is een Canadese arts, gespecialiseerd in complementaire en integratieve geneeskunde. Naast het schrijven van boeken maakt Rona Zoltan regelmatig zijn opwachting in radio- en televisie uitzendingen en geeft hij lezingen. Hij heeft 32 jaar zijn eigen artsenpraktijk gehad.

Vitamine D, gezondheid van de zon | Zoltan Rona | € 9,99 | ISBN 9789020212495 | Verschijnt 24 mei 2016

Vorig artikelYOUNG MIND Academy signaleert psychische problemen bij jongeren
Volgend artikelMS Vereniging Nederland in beweging op Wereld MS Dag 2016
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.