Veilig bevallen met Beatrijs Smulders

Het standaardwerk in een compleet herziene editie
Veilig bevallen van de bekende verloskundige Beatrijs Smulders is hét complete handboek over de bevalling en is nu geheel herzien en in een nieuw jasje gestoken. Het boek bevat alle informatie die aanstaande ouders nodig hebben.

Nooit eerder in de geschiedenis is het in Nederland zó veilig geweest om een kind te baren. In dit boek geeft Beatrijs Smulders je in duidelijke taal alle informatie die je nodig hebt voor een veilige bevalling, in het ziekenhuis én thuis. Ze belicht alle dingen die bij de bevalling en de beleving daarvan komen kijken: van baringspijn en bevallingshormonen tot pijnbestrijding en de bonus die je na de bevalling wacht.

veiligbevallenMet haar verfrissende inzichten, gouden tips, de verhalen van verloskundigen én van vele barende vrouwen zelf geeft zij een uniek inzicht in de wereld van de bevalling.

Lees hier een paar pagina’s uit het binnenwerk!

De bekende verloskundige Beatrijs Smulders is succesauteur op het gebied van zwangerschap en doet al bijna veertig jaar bevallingen. Van haar boeken over zwangerschap en bevallen zijn bijna 250.000 exemplaren verkocht.

“Veilig bevallen is als een Bijbel, die me vertrouwen gaf om te bevallen, vijf bevallingen lang, Beatrijs, een rots in de branding.” – Roos Cialona, vrouw van Robert ten Brink, samen kregen zij vijf dochters

“Veilig bevallen verslind je vanwege de goede verhalen, maar vooral om vertrouwen te krijgen in je bevalling. Als je het uit hebt krijg je er zelfs een beetje zin in. Kom maar op, ik ga het doen, ik kan het!” – Dieuwertje Blok, presentatrice, moeder van twee kinderen

Foto BeatrijsVeilig bevallen

Auteur: Beatrijs Smulders
Prijs: € 27,99

ISBN: 9789021553566

Verschijnt: 31 mei 2016

Kosmos Uitgevers

Bron: Kosmos Uitgevers