Team Franciscus Gasthuis & Vlietland haalt mooi geldbedrag op tijdens Ladiesrun

Array

Tijdens de Ladiesrun Rotterdam op zondag 29 mei heeft team Franciscus Gasthuis & Vlietland € 2.752,- opgehaald voor patiënten van de Borstkliniek.

Met deze sportieve actie hebben de hardloopsters samen met hun sponsoren een mooi bedrag opgehaald voor het goede doel. De initiatiefnemers Franciscus Vriendenfonds en Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis, de vriendenstichtingen van Franciscus Gasthuis & Vlietland, bedanken de deelneemsters en alle mensen die hen hebben gesteund! In het bijzonder bedanken wij Stichting Mamma Opleiding voor hun gulle gift. Met deze fantastische opbrengst zorgen zij er voor dat wij iets extra’s kunnen geven aan patiënten met borstkanker.

Ladiesrun_2016_10KMDe handen ineenslaan
Het Franciscus Vriendenfonds en Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis delen waar mogelijk kennis en kunde om te zorgen dat patiënten op beide locaties een gastvrije ontvangst genieten en hun verblijf prettiger ervaren.

Klik hier voor meer informatie over de projecten en acties van het Franciscus Vriendenfonds.

Klik hier voor meer informatie over de projecten en actie van Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis.

Fotobijschrift: Team Franciscus Gasthuis & Vlietland

Bron: Franciscus Gasthuis & Vlietland

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen