St. Anna TopSupport ook komende 5 jaar medisch partner PSV

St. Anna TopSupport blijft ook de komende vijf jaar aan PSV verbonden. De medisch partner van de club ondertekende donderdagmiddag een Official Supplierovereenkomst voor de sportmedische begeleiding en -zorg van PSV. Het  is al meer dan 45 jaar betrokken bij PSV.

Jarenlange expertise

Medisch sportgezondheidscentrum TopSupport, onderdeel van de St. Anna Zorggroep, coördineert de sportmedische begeleiding van de selectie van PSV, Jong PSV, de PSV-jeugd en die van PSV Vrouwen. Algemeen directeur Toon Gebrands, die namens PSV zijn handtekening onder het contract zette, vindt het aanblijven van St. Anna als medisch partner belangrijk voor de toekomst van PSV. “We zijn verheugd dat de jarenlange expertise die binnen TopSupport en het St. Anna Ziekenhuis op het gebied van sportmedische begeleiding is opgebouwd, voor de club behouden blijft. De samenwerking verloopt van beide kanten naar volle tevredenheid. We zijn blij dat we dit kunnen continueren.”

Maatschappelijk verbonden

Ingrid Wolf, lid raad van bestuur van de St. Anna Zorggroep: “St. Anna heeft een uitstekende naam op het gebied van sporttraumatologie, orthopedie en sportgeneeskunde. Sport- en beweegzorg is voor ons een speerpunt. De afgelopen jaren hebben wij vol overgave onze positie als medisch partner van PSV vervuld. We bouwen daar de komende vijf jaar graag op voort en zijn trots dat voor de landskampioen te mogen doen. Daarnaast vinden we het belangrijk om ons ook maatschappelijk met PSV te verbinden door de aandacht te vestigen op het belang van sport en bewegen voor een gezonde levensstijl. Dat zie je terug in een maatschappelijk project als TopSupporters, waarin TopSupport en PSV mensen met een bijzonder gezondheidsverhaal begeleiden naar hun persoonlijk loopdoel tijdens de DLL Marathon van Eindhoven.”

Over St. Anna en

Het St. Anna Ziekenhuis is medisch partner van PSV en verzorgt al jaren de sportmedische begeleiding van de spelers uit de A-selectie, maar ook de jeugdafdeling van PSV. Dit betreft onder meer blessurepreventie, medische behandelingen en spelerskeuringen. De coördinatie van de sportmedische begeleiding van het vrouwenelftal vormt een mooie uitbreiding hierop. TopSupport behandelt zowel topsporters als breedtesporters en biedt een volledig pakket van sportmedische zorg: snel en met hoge kwaliteit.

Het medisch sportgezondheidscentrum maakt samen met het St. Anna Ziekenhuis (Geldrop/Eindhoven) en de vier woonzorgcentra van Ananz (Geldrop/Heeze) deel uit van de St. Anna Zorggroep.

Bron: St. Anna Ziekenhuis

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen