Health Valley Café – Financiering, investering of toch crowdfunding?

0
822
Op op donderdag 1 september organiseert Health Valley de bijeenkomst “Health Valley Café – financiering in de zorg”. We nodigen u van harte uit voor deze bijeenkomst.

Ook in de zorg is crowdfunding een nieuwe manier om innovatieve producten en diensten te financieren. Verschillende bedrijven actief op het gebied van crowdfunding delen hun ervaringen met zorgondernemers. Aan de orde komen de voor- en nadelen van deze innovatie manier van financiering en de do’s en dont’s van crowdfunding.

Tijdens deze bijeenkomst worden ook andere mogelijkheden van financiering besproken zoals investeren via het medisch specialistisch bedrijf, businessangels en het uitgeven van obligaties.

We zien u graag op 1 september!
U kunt zich direct gratis inschrijven voor deze bijeenkomst.
Het programma kunt u bekijken op deze website.

Wat: Health Valley Café – Financiering, investering of toch crowdfunding?
Wanneer: donderdag 1 september
Locatie: Het Koelhuis (Coenensparkstraat 1, 7202 AN Zutphen)
Tijd: 15.30 – 17.30 uur

 

Vorig artikelNIP: 7-puntenplan voor verbetering POH-ggz
Volgend artikelToezicht IGZ en NZa op goed bestuur
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.