Vergelijken reizigersvaccinatie levert je geld op

Array

Het vergelijken van verschillende prijzen voor je  loont. Dus heb je voor je aankomende reis nog een vaccinatie nodig? Vergelijk eerst de consulten en de prijzen voor de prikken en bespaar geld. Voor een vaccinatieconsult kun je op verschillende plekken terecht. Voorbeelden hiervan zijn de GDD en (gespecialiseerde) huisartsen, maar ook particuliere organisaties kunnen je voorzien van een prik.

Kosten reizigersvaccinatie verschillen

Maar wat kost zo’n consult? Volgens een onderzoek van de Consumentenbond vragen sommige huisartsen 55 euro voor een consult. Terwijl andere huisartsen al een consult inplannen voor 18 euro. Dat betekent dat de prijzen dus flink kunnen verschillen.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen