Prioriteiten en beleidswijzigingen voor de zorgsector voor het komend jaar

0
598
Samenvatting Miljoenennota 2017

Vorige week was het Prinsjesdag. Op dinsdag 20 september bracht Koning Willem-Alexander voor de vierde keer de troonrede ten gehore. Nederland staat er beter voor. Het herstel van de economie zet door, overheidsfinanciën zijn meer in balans en de koopkracht is hersteld. 

Wat betekent dit precies voor de GGZ? En wat gaat uw organisatie merken van de aangekondigde veranderingen?

Zoals u van ons gewend bent, zetten wij ook dit jaar weer de belangrijkste wijzigingen voor de zorg op een rij. Een overzichtelijke infographic geeft u alle informatie die relevant is voor uw GGZ-organisatie.

Bron: Q-consult

Vorig artikelHuisartsen: Nu alle hens aan dek!
Volgend artikelVIO erkend als theoretisch goed onderbouwde interventie
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.