Plasmacure wint Blauwe tulp binnen het thema Health & Wellbeing

0
963

Binnen het thema Health & Wellbeing draait het om concepten die gefocust zijn op de verbetering van de levenskwaliteit en gezondheidszorg van consumenten en cliënten. Maak kennis de winnaar van het thema Health & Wellbeing: Plasmacure!

Binnen het thema Health & Wellbeing draait het om concepten die de zorg en het welzijn van consumenten en cliënten verbeteren. Hervormingen binnen de zorgsector moeten leiden tot een betere zorgervaring van cliënten, maar het liefst ook tot kostenbesparing. Dit staat op gespannen voet met de vergrijzende Nederlandse bevolking.

Zorgkosten

De rol van de zorgsector wordt groter door de vergrijzende samenleving, maar ook doordat de gemiddelde consument steeds meer waarde hecht aan zorg op maat. Gevolg is dat de zorgkosten sterk stijgen en de vraag naar zorg op maat toeneemt. Uitdaging is om innovatie zodanig goed te implementeren dat efficiënte en effectieve zorg (op maat) kan worden geleverd.

Plasmacure streeft ernaar om chronische wonden van diabetespatiënten te genezen door middel van een innovatieve elektronische pleister.

Van harte gefeliciteerd met het winnen van de Blauwe tulp!

Bron: Health & Wellbeing

Vorig artikelComplexe problemen horen niet thuis bij wijkteams
Volgend artikelJubileumsymposium Martini Ziekenhuis
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.