Koninklijke onderscheiding voor Jan van Wijngaarden

0
806

Op 8 november 2016 heeft Ronnie van Diemen als inspecteur-generaal IGZ bij Jan van Wijngaarden de versierselen opgespeld die behoren bij het ridderschap in de Orde van Oranje Nassau. Ronnie benadrukte dat het Zijne Majesteit de Koning heeft behaagd om Jan deze hoge onderscheiding toe te kennen vanwege zijn grote verdiensten op het gebied van de bestrijding van infectiezieken, én omdat Jan vanuit het Samenwerkend Toezicht Jeugd/Toezicht Sociaal Domein (STJ/TSD) initiatiefnemer is geweest van de gezamenlijke aanpak van de problematiek van gezinnen met geringe sociale redzaamheid.

Afscheid

Jan kreeg de Koninklijke Onderscheiding uitgereikt ter gelegenheid van zijn afscheid van de Inspectie voor de Gezondheidszorg.

Bron: IGZ

Vorig artikelKinderen stuiten nog op te veel knelpunten in de jeugdhulp
Volgend artikelDialoog over de toekomst van de zorg
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.