Nieuwe Raad van Bestuur VieCuri Medisch Centrum van start

De Raad van Toezicht van VieCuri Medisch Centrum voor Noord Limburg heeft het genoegen mede te delen dat per 1 januari 2017 een nieuwe Raad van Bestuur van start gaat. Deze bestaat uit mevrouw A.G.M. van Rossum (voorzitter Raad van Bestuur) en de heer IJ.C. Schouten (lid Raad van Bestuur, onder meer belast met de financiële portefeuille). 

rvb-viecuri

Ankie van Rossum (52) is thans werkzaam als lid Raad van Bestuur van het St. Antonius Ziekenhuis Utrecht/Nieuwegein. IJsbrand Schouten (47) is momenteel als lid Raad van Bestuur verbonden aan care- en thuiszorginstelling Cicero Zorggroep te Brunssum.
De huidige portefeuilleverdeling binnen VieCuri blijft voorlopig ongewijzigd gehandhaafd en wordt na de start van beide nieuwe bestuurders in afstemming met de Raad van Toezicht voor zover nodig opnieuw bijgesteld.

De huidige (interim)bestuurders van VieCuri – de heren D.J. Verbeek (vzt. RvB) en D.J.K.H. Boot (lid RvB) – leggen hun functie conform de gemaakte afspraken per 1 januari 2017 neer. De Raad van Toezicht is beide heren zeer erkentelijk voor de bijdrage, die zij de afgelopen periode aan het functioneren van VieCuri Medisch Centrum hebben geleverd.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen