@Shakingtree award door ministerie VWS ingesteld #fakkeldragers

Array

Het Ministerie van VWS heeft sinds vandaag, 20 november 2016 een bijzondere award in het leven geroepen. De Shakingtree award. Vernoemd naar een bijzondere man, Niels Schuddeboom alias @shakingtree. Door zijn levenslange ervaring als zorgconsument. Zijn vermogen tot het stellen van vragen en systeemfouten keer op keer met humor, spot en vragenstellen te lijf te gaan. Niels is dé expert op zorginnovatie, die met behulp van niet  techniek, en de focus op mensen de zorg een uniek blik op de organisatie geeft. Ondanks zijn functiebeperking heeft Niels het talent om zijn netwerk te inspireren. Hij deelt zijn kennis en ervaring op dit gebied graag om zo te zorgen voor meer regie voor zowel cliënten als medewerkers en andere betrokkenen.

 

Daarom is door Secretaris Generaal van het ministerie van VWS, Erik Gerritsen, de Shakingtree award in het leven geroepen. Niels Schuddeboom krijgt uit handen Erik Gerritsen de eerste shakingtreeaward 2016. Tevens kreeg hij de ruimte zelf de criteria vast te stellen en kreeg hij de opdracht om voor 2016 nog een Shakingtree award uit te reiken en een commissie samen te stellen voor de Shaking tree award 2017.

Criteria Shakingtree award

Niels Schuddeboom gaf aan dat de voorlopige criteria zijn:

(1) Enig verstand van zaken in de Zorg .

(2) Opschuddend vermogen

(3) Humor

Hierna reikte hij de Shakingtree Award uit aan: Annette Stekelenburg.
Zij gaf aan dat he is een prijs met een opdracht: schudden aan de boom en de fakkel brandend houden en het vuur verspreiden!

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen