Zorgpremie UnitedConsumers onder € 100

Met € 99,70 één van de laagste maandpremies

Ook UnitedConsumers maakt vandaag haar zorgpremie voor 2017 bekend. Vanwege de gunstige stijging van VGZ heeft het ZorgCollectief dit jaar één van de laagste zorgpremies. UnitedConsumers.com geeft jaarlijks tot 10% korting op de basisverzekeringen van VGZ. De laagste maandpremie komt uit op € 99,70.

Gunstige stijging basisverzekering VGZ
De zorgpremies voor 2017 stijgen met gemiddeld € 10,-. Door slimme zorginkoop en door 315 miljoen euro uit de eigen reserves in te zetten, heeft VGZ deze stijging weten te beperken. Net als voorgaande jaren geeft UnitedConsumers ook dit jaar weer tot 10% korting op de VGZ basisverzekeringen. Met 10% korting komt de VGZ naturaverzekering Ruime Keuze uit op € 101,65.
Besparing via UnitedConsumers
Door collectieve zorg in te kopen bij VGZ, efficiënte administratie en lage marketingkosten biedt UnitedConsumers al 12 jaar hoge kortingen op de basisverzekeringen van VGZ. De maandelijkse lasten van de naturapolis via UnitedConsumers is door de 10% korting te vergelijken met de budgetpolissen van andere verzekeraars. Via het UnitedConsumers ZorgCollectief bespaart de consument tot € 135,60 per volwassene per jaar op de zorgkosten.
Over UnitedConsumers
Deelnemers van het UnitedConsumers consumentencollectief profiteren van kwaliteit, service en voordeel op energie (gas en stroom), telefoonabonnementen, tanken en auto- en zorgverzekeringen. Het groeiend aantal deelnemers bespaart zo jaarlijks honderden euro’s op vaste lasten, zodat zij meer overhouden voor een leuker leven. UnitedConsumers is in 2000 opgericht door Paul van Selms en Bas Poell en heeft meer dan 500.000 deelnemers. Kijk ook op www.unitedconsumers.com. Goed voor elkaar. Meer informatie is te vinden op www.unitedconsumers.com/zorgverzekering.
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen