Zorgpremie UnitedConsumers onder € 100

0
938
Met € 99,70 één van de laagste maandpremies

Ook UnitedConsumers maakt vandaag haar zorgpremie voor 2017 bekend. Vanwege de gunstige stijging van VGZ heeft het ZorgCollectief dit jaar één van de laagste zorgpremies. UnitedConsumers.com geeft jaarlijks tot 10% korting op de basisverzekeringen van VGZ. De laagste maandpremie komt uit op € 99,70.

Gunstige stijging basisverzekering VGZ
De zorgpremies voor 2017 stijgen met gemiddeld € 10,-. Door slimme zorginkoop en door 315 miljoen euro uit de eigen reserves in te zetten, heeft VGZ deze stijging weten te beperken. Net als voorgaande jaren geeft UnitedConsumers ook dit jaar weer tot 10% korting op de VGZ basisverzekeringen. Met 10% korting komt de VGZ naturaverzekering Ruime Keuze uit op € 101,65.
Besparing via UnitedConsumers
Door collectieve zorg in te kopen bij VGZ, efficiënte administratie en lage marketingkosten biedt UnitedConsumers al 12 jaar hoge kortingen op de basisverzekeringen van VGZ. De maandelijkse lasten van de naturapolis via UnitedConsumers is door de 10% korting te vergelijken met de budgetpolissen van andere verzekeraars. Via het UnitedConsumers ZorgCollectief bespaart de consument tot € 135,60 per volwassene per jaar op de zorgkosten.
Over UnitedConsumers
Deelnemers van het UnitedConsumers consumentencollectief profiteren van kwaliteit, service en voordeel op energie (gas en stroom), telefoonabonnementen, tanken en auto- en zorgverzekeringen. Het groeiend aantal deelnemers bespaart zo jaarlijks honderden euro’s op vaste lasten, zodat zij meer overhouden voor een leuker leven. UnitedConsumers is in 2000 opgericht door Paul van Selms en Bas Poell en heeft meer dan 500.000 deelnemers. Kijk ook op www.unitedconsumers.com. Goed voor elkaar. Meer informatie is te vinden op www.unitedconsumers.com/zorgverzekering.