Van den Krommenacker ontwerpt kleding voor ontvangstmedewerkers JBZ

0
634
Couturier Addy van den Krommenacker ontwerpt kleding voor ontvangstmedewerkers Jeroen Bosch Ziekenhuis

De internationaal bekende Bossche modeontwerper Addy van den Krommenacker gaat de kleding ontwerpen voor medewerkers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Het gaat hierbij om ongeveer 250 medewerkers met een ontvangstfunctie zoals receptionistes, medisch secretaresses en hostesses.

De medewerkers dragen nu ook een jasje waardoor zij herkenbaar zijn voor patiënten. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis wil de kleding vervangen en kiezen voor kleding met een meer representatieve uitstraling. Al snel werd het idee geopperd om Van den Krommenacker te benaderen. Hij reageerde enthousiast en heel snel.

De couturier maakt vandaag kennis met de leden van de kledingwerkgroep en bezoekt ook werkplekken waar de door hem ontworpen kleding zal worden gedragen. De komende tijd is de ontwerper geregeld in het ziekenhuis te vinden. “Mijn doel is dat alle medewerkers van het JBZ iedere dag weer met trots hun tenue zullen dragen,” aldus Van den Krommenacker. Het streven is dat de nieuwe kleding in het voorjaar in gebruik wordt genomen.

Addy van den Krommenacker

Addy van den Krommenacker lanceerde in 2002 zijn eerste collectie. In 2007 toonde hij zijn eerste internationale collectie in Rome. Hij ontving diverse internationale prijzen voor zijn ontwerpen en vele sterren dragen zijn creaties op de rode loper. Van den Krommenacker ontwerpt ook voor de Koninklijke familie, waaronder de bruidsjurk van Prinses Carolina Bourbon de Parme. Dit jaar kwam hij met zijn collectie geïnspireerd op ‘De Tuin der Lusten’, het meesterwerk van Jeroen Bosch.

Bron: Jeroen Bosch Ziekenhuis