Doe mee: Meldpunt Mooie Momenten in de ouderenzorg

0
1054
51471173 - large group of happy enthusiastic elderly ladies exercising in a gym sitting in chairs doing stretching exercises with rubber bands

De zorg is een hot item in het nieuws. Onlangs kreeg Hugo Borst veel aandacht voor zijn Manifest over noodzakelijke verbeteringen in de verpleeghuiszorg.

We zijn het met hem eens maar proberen ook de andere kant te belichten: het kan altijd beter in de zorg maar er gaat ook ontzettend veel goed. Inspireer elkaar! Daarom zijn we een actie begonnen op Facebook, zie hieronder. Zouden jullie hier aandacht aan willen besteden op jullie Facebookpagina/website?

Doe mee: Meldpunt Mooie Momenten in de ouderenzorg

Hugo Borst heeft gelijk! Hij stelt aan de kaak dat het in de ouderenzorg lang niet overal goed gaat en dat aandacht voor cliënten soms ver te zoeken is. De vraag is nu: hoe kunnen we dat veranderen? Daarvoor is volgens ons creativiteit nodig en vooral goede moed.

We moeten elkaar inspireren met de prachtige voorbeelden waar het wél goed gaat. Als we die mooie momenten met elkaar delen zullen we vanzelf weer in een positieve flow komen en nieuwe energie vinden om goede zorg mét aandacht te bieden. Samen met bestuurders, collega’s en mantelzorgers. En vooral…samen met de ouderen voor wie wij zorgen.

Ben je mantelzorger of medewerker? Plaats hieronder jouw mooiste momenten in de zorg en inspireer anderen!

Vorig artikel15 december uitreiking Albert Schweitzer Prijs 2016
Volgend artikelJongeren drinken minder
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.