Valkenswaardse stuurt 120 kerstkaarten naar eenzame ouderen Valkenhof

0
1200
De kaarten die Leonie stuurde naar zorgcentra van Valkenhof

Afgelopen week werden enkele zorgcentra van zorgorganisatie Valkenhof uit Valkenswaard verrast door een groot aantal kerstkaarten van een anonieme weldoener. Iemand die de medewerkers en vrijwilligers van de zorgorganisatie een hart onder de riem wilde steken en die daarnaast 120(!) eenzame(re) bewoners wilde verrassen met een kaartje voor Kerst.

Door een Facebook-zoekactie van een Valkenhofmedewerker werd duidelijk wie de mysterieuze weldoener was: Leonie van Weert uit Valkenswaard. Medewerkers, vrijwilligers en cliënten zijn erg onder de indruk van haar fantastische gebaar.

Over Valkenhof

Valkenhof is een professionele zorgorganisatie met het hart op de juiste plek. Of het nu bij u thuis is of bij ons: onze medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Om goede zorg te leveren, op een gastvrije, gemoedelijke, typisch Brabantse wijze. ‘Zorg met ’n zachte g’ noemen we dat.

U kunt bij ons terecht voor verpleging, verzorging, thuiszorg, huishoudelijke zorg, dagopvang en revalidatietherapie op diverse locaties in de regio Valkenswaard en Leende. Daarnaast bieden we onder de naam Gezondheidscentrum Valkenhof behandeling en begeleiding op het gebied van fysiotherapie, ergotherapie, diëtetiek, logopedie, psychologie, maatschappelijk werk en ouderengeneeskunde.

Valkenhof draagt ook bij aan het verhogen van het welzijn van ouderen in de regio, zowel voor bewoners als omwonenden van onze locaties. We bieden een groot scala aan activiteiten op sociaal-cultureel gebied, zoals zang-, schilder- en kooklessen. Vanuit ons culinair centrum verzorgen we maaltijden voor onze eigen grand cafés, eetpunten in de regio en tafeltje-dekje bij de mensen thuis.

Bron: Valkenhof