Zilveren Kruis en Treant sluiten geen overeenkomst gesloten voor Basis Budget Polis

Array

Treant Zorggroep sluit contract met Zilveren Kruis voor 2017

Treant Zorggroep en Zilveren Kruis hebben overeenstemming bereikt over het contract voor 2017. Verzekerden van Zilveren Kruis kunnen dus ook in 2017 terecht voor zorg op de drie ziekenhuislocaties van Treant Zorggroep. Zilveren Kruis en Treant hebben geen overeenkomst gesloten voor zorgverlening aan mensen met een Basis Budget Polis.

De gesprekken hebben veel tijd gevraagd omdat er los van de reguliere afspraken voor 2017 veel aandacht is geweest voor de noodzakelijke ontwikkelingen van de zorg in de toekomst. De overeenstemming op hoofdlijnen tussen Zilveren Kruis en Treant heeft daarbij gevraagd om meer inhoudelijke invulling. Rondom deze visieontwikkeling blijven partijen de komende periode in gesprek.

Treant Zorggroep heeft nu met alle zorgverzekeraars voor 2017 een overeenkomst.
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen