Zilveren Kruis en Treant sluiten geen overeenkomst gesloten voor Basis Budget Polis

0
812

Treant Zorggroep sluit contract met Zilveren Kruis voor 2017

Treant Zorggroep en Zilveren Kruis hebben overeenstemming bereikt over het contract voor 2017. Verzekerden van Zilveren Kruis kunnen dus ook in 2017 terecht voor zorg op de drie ziekenhuislocaties van Treant Zorggroep. Zilveren Kruis en Treant hebben geen overeenkomst gesloten voor zorgverlening aan mensen met een Basis Budget Polis.

De gesprekken hebben veel tijd gevraagd omdat er los van de reguliere afspraken voor 2017 veel aandacht is geweest voor de noodzakelijke ontwikkelingen van de zorg in de toekomst. De overeenstemming op hoofdlijnen tussen Zilveren Kruis en Treant heeft daarbij gevraagd om meer inhoudelijke invulling. Rondom deze visieontwikkeling blijven partijen de komende periode in gesprek.

Treant Zorggroep heeft nu met alle zorgverzekeraars voor 2017 een overeenkomst.