IKONE over eHealth & Kwaliteit van leven #EHW17

Array

#EHW17 Wat kan eHealth voor je kwaliteit van leven betekenen? De patiënt expertise teamleden vertellen over IKONE eHealth & Kwaliteit van leven. Stichting IKONE faciliteert en versterkt het patiëntenperspectief binnen de zorgsector. Dat doen zij door middel van consultancy, inspirerende voordrachten, patient journeys en onderzoek. Kijk op www.ikone.nl voor meer informatie.

Veel Nederlanders weten niet wat eHealth precies inhoudt of voor hen kan betekenen. Terwijl digitale toepassingen de zorg voor patiënten kunnen verbeteren en preventie en het monitoren van gezondheid gemakkelijker maken.

Tijdens de eHealthweek kunnen mensen zelf de mogelijkheden van eHealth ervaren.

Patients included

IKONE heeft in het gehele voorbereidingsproces VWS en ECP geadviseerd over het betrekken van patiënten, het verkrijgen van het “patients included” logo, toegankelijkheidsaspecten, en alles wat er voor zorgt dat deze week zoveel mogelijk waarde heeft voor mensen met die met een ziekte of aandoening te maken hebben.

Bron: IKONE

 

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen