KFZ – Vrije callronde start 13 februari

0
631

Uit verschillende inventarisaties en contacten met het veld is gebleken dat er grote behoefte is om, naast de door KFZ voorgestelde calls, ook zelf voorstellen in te kunnen dienen. Er zijn voldoende onderwerpen waarvan (zorg)instellingen uit het forensisch werkveld zelf de evidentie in hun praktijk zien. Vandaar dat de callronde in februari 2017 zal bestaan uit een vrije callronde, waarbij (zorg)instellingen een eigen projectvoorstel kunnen indienen. 

Doel

De Programmacommissie van KFZ zal de ingediende projectvoorstellen vervolgens beoordelen op o.a. inhoud, samenwerking van instellingen, implementeerbaarheid & overdraagbaarheid, originaliteit en aantoonbaar draagvlak in de forensische zorgpraktijk.

Wie kan aanvragen?

Zorginstellingen

Criteria

De Programmacommissie van KFZ zal de ingediende projectvoorstellen vervolgens beoordelen op o.a.

  • inhoud, samenwerking van instellingen,
  • implementeerbaarheid & overdraagbaarheid,
  • originaliteit en aantoonbaar draagvlak in de forensische zorgpraktijk.
  • het op te leveren resultaat is een in potentie door het veld gedragen innovatief product dat de forensische zorg optimaliseert, vernieuwt of verbetert. Het product kan bijvoorbeeld een meetinstrument, een behandelmethode, een handreiking of een handelingsprotocol betreffen.

Budget: In de eerste week van februari zal er op de KFZ website een overzicht worden geplaatst met daarin de precieze beoordelingscriteria voor deze callronde en richtlijnen aangaande budget en looptijd.

Deadline:

Start maandag 13 februari, de deadline voor het indienen eerste projectvoorstel is maandag 27 maart

Leer meer >>

Bron: Zorgsubsidiekalender

Vorig artikelApp-groep zorgt voor lucht bij mantelzorgers
Volgend artikelDigitale aangifte mogelijk in Röpcke-Zweers Ziekenhuis
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.