Clubarts Rolf Timmermans neemt afscheid van PSV

Array
Clubarts Rolf Timmermans neemt per 1 juli afscheid van PSV. Sinds 2011 maakte hij deel uit van de medische staf.

Timmermans: “Ik heb de afgelopen jaren met zeer veel plezier de sportmedische begeleiding gedaan van de A-selectie, de jeugdopleiding en het vrouwenteam van PSV. Het waren prachtige jaren met natuurlijk ook geweldige sportieve resultaten. Na zes jaar is het nu tijd voor iets anders. Ik wil me meer kunnen richten op de reguliere patiëntenzorg bij St. Anna TopSupport en ben de club dankbaar dat ik in goed overleg met hen deze keuze heb kunnen maken.” De persoonlijke omstandigheden van de sportarts (Timmermans wordt binnenkort vader) speelden daarbij ook een rol.

Rolf Timmermans gaat zich na 1 juli volledig richten op het verder versterken van de sportzorg bij medisch sportgezondheidscentrum TopSupport. PSV en St. Anna TopSupport buigen zich de komende maanden over de opvolging van de clubarts van PSV.

Technisch manager Marcel Brands van PSV dankt Timmermans voor zijn inzet in de voorbije jaren. “Rolf heeft zijn werk altijd met de maximale toewijding gedaan en was een prettige collega. We wensen hem het allerbeste voor de toekomst.”

Jarenlange expertise St. Anna en TopSupport

Het St. Anna Ziekenhuis is medisch partner van PSV en al meer dan 45 jaar betrokken bij de club. Medisch sportgezondheidscentrum TopSupport, eveneens onderdeel van de St. Anna Zorggroep, coördineert de sportmedische begeleiding van de selectie van PSV, Jong PSV, de PSV-jeugd en die van PSV Vrouwen. Dit betreft onder meer blessurepreventie, medische behandelingen en spelerskeuringen.

Over TopSupport

TopSupport behandelt zowel topsporters als breedtesporters en biedt een volledig pakket van sportmedische zorg: snel en met hoge kwaliteit. Het medisch sportgezondheidscentrum maakt samen met het St. Anna Ziekenhuis (Geldrop/Eindhoven) en de vier woonzorgcentra van Ananz (Geldrop/Heeze) deel uit van de St. Anna Zorggroep.

Bron: TopSupport

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen