Hulpmiddelen voor Stichting IKONE

0
1251

Helpt u Stichting IKONE aan een oprijplaat en een robot zodat zij overal kunnen werken?

De medewerkers van IKONE hebben allemaal een fysieke handicap, aandoening of ziekte. Daardoor kost op pad gaan soms teveel energie, of het resulteert in pijn. Ook zijn er soms, voor mensen in een rolstoel, obstakels zoals een drempel zodat ze niet kunnen meewerken binnen innovatieve projecten.

De technologie biedt hier oplossingen voor. Een robot biedt een uitkomst. In de video ziet u hoe dit werkt. Helpt u ons mee dit mogelijk te maken? Wij willen graag mobieler, plaatsonafhankelijk, kunnen werken aan ons prachtige doel: betere kwaliteit van zorg voor mensen met een chronische, fysieke, aandoening of ziekte.

Zij werken als adviseur binnen de zorgsector, binnen ziekenhuizen, bij overheden, we staan op podia om verhalen te delen en organiseren co-creatie sessies.

Middels deze crowdfunding willen wij geld ophalen voor

a. een Double Robotics Robot inclusief accessoires en iPad zodat wij vanuit huis kunnen werken

b. een Stepless Light oprij plaat zodat wij met de rolstoel in veel meer gebouwen kunnen komen

Het bedrag is inclusief de kosten voor het crowdfundingplatform.

Heel hartelijk dank!

Spread the word!
Vorig artikelUitbreiding bezoektijden in het GHZ
Volgend artikelMeldkamer ambulancezorg toe aan vernieuwing
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.