Peter Hoppener interim-bestuurder Treant Zorggroep

0
730

De raad van toezicht van Treant Zorggroep heeft Peter Hoppener (56) per 25 januari benoemd tot interim-bestuurder bij de zorggroep. De heer Hoppener is een ervaren bestuurder in de gezondheidszorg. Hij heeft een brede achtergrond in de ziekenhuiszorg, geestelijke gezondheidszorg en bij zorgverzekeraars.

Bij Treant Zorggroep neemt Peter Hoppener als lid raad van bestuur de komende zes maanden onder meer de financiële portefeuille in het bestuur voor zijn rekening. Hij volgt hiermee Marcel Kuin op die op 1 maart als bestuursvoorzitter bij Antonius Zorggroep in Sneek start.

Bron: Treant Zorggroep

Vorig artikelMartin van Rijn opent pgb-congres op 30 maart in Utrecht
Volgend artikelAntoni van Leeuwenhoek Prijs 2016 voor Fabricio Loayza-Puch
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.