PreviMed verkrijgt inzicht in vitaliteit dankzij ‘Check Medical Sport’

Array

PreviMed is het eerste bedrijf in Nederland dat de vitaliteit van mensen test met een ‘Check Medical Sport’. Leefstijlexpert en eigenaar van PreviMed, Raymond Dörfel, coacht naar aanleiding van deze test zijn cliënten in het verbeteren van hun leefstijl. Door middel van begeleiding in voeding, beweging, ontspanning helpt PreviMed hun cliënten op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

 De ‘Check Medical Sport’ geeft je inzicht in de huidige vitaliteit van het menselijk lichaam. Dit is een meetinstrument wat ook gebruikt wordt bij onder andere professionele voetbalclubs als AC Milan, Bayer Leverkusen en bij de Formule 1. Het geeft inzicht in de manier waarop je lichaam afvalstoffen verwerkt. Aan de hand van deze informatie, en gesprekken met de cliënt, kan PreviMed deze cliënt begeleiden naar een vitaler leven. Het is ook mogelijk om aanvullende tests te doen.

20 Dagen Challenge: start 6 februari

Om te stimuleren dat mensen het beste uit zichzelf naar boven halen organiseert PreviMed een ‘20 Dagen Challenge’ via een Facebookevent. Iedere dag word je uitgedaagd om vitaler te leven en meer rust, reinheid en regelmaat in je leven te brengen. Iedereen kan gratis aan deze ‘uitdaging’ meedoen en zijn/haar ervaringen delen.

Tijdens de 20 Dagen Challenge worden er iedere dag praktische opdrachten of tips gegeven, waarbij Raymond Dörfel advies geeft en vragen zal beantwoorden van de deelnemers. Speerpunten van deze challenge zijn: voeding, beweging en genoeg rust. De meest betrokken deelnemers kunnen zelfs een vitaliteitstest (t.w.v. €90,-) winnen, uitgevoerd door PreviMed! De missie van deze challenge is: leef je mooiste leven.

Eerste tip van Raymond: structuur

Iedereen is anders, dus PreviMed rijkt verschillende handvaten aan zodat iedereen een werkende methode voor zichzelf kan uitkiezen. Een tipje van de sluier van Raymond: “Breng structuur aan in het dagelijks leven, ga bijvoorbeeld op dezelfde tijden naar bed en sta op dezelfde tijden weer op. Dit zorgt voor rust, reinheid en regelmaat.”

Bron: PreviMed

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen