Burgemeester Baarn nieuwe voorzitter Vrienden van Meander MC

0
622

“Zorg is belangrijk, het verblijf in een ziekenhuis moet zo aangenaam mogelijk zijn. Daarin kunnen de Vrienden van Meander het verschil maken.” Dat stelt Mark Röell bij zijn benoeming als voorzitter van de Stichting Vrienden Meander Medisch Centrum.

Mark Röell is sinds 2011 burgemeester van de gemeente Baarn en maakt sinds september 2016 deel uit van het Comité van Aanbeveling van Stichting Vrienden Meander Medisch Centrum. Röell volgt Annemieke Vermeulen op, die als burgemeester van Leusden de overstap maakte naar Zutphen. Op 14 maart 2017 trad Röell aan als voorzitter van het vriendenbestuur.

“Als burgemeester ben ik steeds op zoek naar het gemeenschappelijke tussen mensen en organisaties. Het geeft me voldoening als deze verbinding iets brengt. Dit is ook een belangrijke drijfveer om me in te zetten voor de Vrienden van Meander. Samen met de bestuursleden van de Vrienden van Meander zet ik mij graag in om bedrijven en Meander met elkaar te verbinden en extra financiën beschikbaar te krijgen. Waardoor de ziekenhuisomgeving net een beetje aangenamer gemaakt kan worden.”

De vriendenstichting van het Amersfoortse ziekenhuis bestaat in 2017 vijf jaar en heeft al vele projecten gerealiseerd die het verblijf van patiënten prettiger maken. Kunst, groen, sfeervolle aankleding, ruimtes voor familie, kindvriendelijke aankleding en bedbanken zijn daar goede voorbeelden van.

Bron: Meander MC