Evaluatieonderzoek subsidieregeling KiPZ

0
508

De NVZ voert in het tweede en derde kwartaal een evaluatieonderzoek uit naar de opbrengst van de subsidieregeling Kwaliteitsimpuls Personeel Ziekenhuiszorg (KiPZ). Dit onderzoek is aanvullend aan de monitorrapportage, waarvoor lidinstellingen jaarlijks een jaarverslag Kwaliteitsimpuls opstellen. Zowel de monitor als evaluatie is onderdeel van de gemaakte afspraken bij de regeling.

Evaluatieonderzoek
Met het evaluatieonderzoek beschrijven wij de opbrengst van de regeling voor de branche. Dit als aanvulling op de monitorrapportage Kwaliteitsimpuls waarin de inzet van de subsidie wordt aangegeven. Hiervoor interviewen wij medewerkers op verschillende niveaus van een aantal lidinstellingen. Daarmee verwachten wij een goed beeld te krijgen van de regeling, onder meer om continuering van een soortgelijke regeling na 2017 te kunnen onderbouwen.
Brief
De raden van bestuur van de instellingen die in dit onderzoek worden meegenomen, hebben inmiddels een brief ontvangen waarin meer informatie is opgenomen en hen is gevraagd om medewerking te verlenen aan het onderzoek.
Bron: NVZ
Vorig artikelLandelijk onderzoek naar ouderenzorg nog twee weken open
Volgend artikelZN verkent waarden in de zorg voor meer inzicht en begrip
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.