Meander Medisch Centrum ook in Bunschoten

0
2102

Meander Medisch Centrum is nu van start gegaan in het nieuwe Gezondheidscentrum Scala Medica in Bunschoten-Spakenburg. In dit centrum, op de hoek Bachlaan-Bikkersweg-Chopinstraat, kunnen patiënten terecht voor bloedonderzoek, een standaard röntgenfoto en een echo.

In Scala Medica komen naast alle huisartsen o.a. verloskundigen, fysiotherapeuten, logopedisten, een podotherapeut, een oefentherapeut, de GGD en een apotheek. Het gebouw is op 31 maart opgeleverd. De officiële opening is naar verwachting na de zomervakantie.

Scala Medica

Patiënten kunnen voor bloedafname en afgifte materialen voor het laboratorium terecht zonder afspraak van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 12:00 uur. Voor het maken van een standaard röntgenfoto of echo is wel een afspraak nodig. Dit kan bij de balie van Meander Medisch Centrum in Scala Medica of via telefoonnummer 033-8508700. Voor deze onderzoeken kunnen patiënten terecht op werkdagen van 8:00 tot 12:30 uur en van 13:00 tot 16:15 uur. Het adres van Scala Medica is Chopinstraat 2D, 3752HR Bunschoten/Spakenburg. Parkeren is gratis.

Foto: Ook Meander Medisch Centrum is nu actief in Scala Medica in Bunschoten-Spakenburg.

Bron: Meander MC