Samenwerking St. Anna TopSupport en VVV-Venlo bekrachtigd

Array

St. Anna TopSupport verzorgt komend seizoen de medische zorg voor de spelers van de A-selectie van VVV-Venlo. Sportarts Rolf Timmermans neemt hiertoe de rol als clubarts op zich. Maandagavond 12 juni ondertekenden bestuurders van beide partijen een samenwerkingsovereenkomst.

Inspirerend

Marco Bogers, directeur van VVV-Venlo, die maandagavond samen met Ingrid Wolf voorzitter raad van bestuur St. Anna Zorggroep, zijn handtekening zette, is trots en blij. “Samen bouwen we aan de sportgezondheid van onze voetballers. De jarenlange ervaring en de passie die St. Anna TopSupport heeft op het gebied van de sportzorg en het begeleiden van topsporters inspireert en geeft mij vertrouwen in deze samenwerking.“

Jarenlange expertise

De St. Anna Zorggroep is met haar medisch sportgezondheidscentrum TopSupport hét expertisecentrum voor sport- en beweegzorg in de regio Zuidoost Brabant. Het verzorgt al jarenlang de (sport)medische begeleiding van Olympisch talenten in de regio Zuid (Centrum voor TopSport en Onderwijs Zuid) en allerlei andere topsportorganisaties zoals de KNZB, KNHB, KNHS en de KNVB. Ook is St. Anna Topsupport al jarenlang medisch partner van PSV.
Medisch sportgezondheidscentrum TopSupport behandelt zowel topsporters als breedtesporters en biedt een volledig pakket van sportmedische zorg: snel en met hoge kwaliteit.

Clubarts

Rolf Timmermans, sportarts bij TopSupport, vervult het komende seizoen de rol als de clubarts van VVV-Venlo. Rolf werkt sinds 2011 bij TopSupport en is jarenlang betrokken geweest bij de medische staf van voetbalclub PSV. Rolf is altijd fanatiek voetballer geweest en heeft in de jeugd van Willem II gespeeld. Na zijn opleiding (sport)geneeskunde in Maastricht heeft hij onder andere gewerkt voor de KNVB waar hij de medische begeleiding van het Nederlands Elftal onder 19 jaar verzorgde.

Bron: St. Anna TopSupport

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen