Samenwerking St. Anna TopSupport en VVV-Venlo bekrachtigd

0
1122

St. Anna TopSupport verzorgt komend seizoen de medische zorg voor de spelers van de A-selectie van VVV-Venlo. Sportarts Rolf Timmermans neemt hiertoe de rol als clubarts op zich. Maandagavond 12 juni ondertekenden bestuurders van beide partijen een samenwerkingsovereenkomst.

Inspirerend

Marco Bogers, directeur van VVV-Venlo, die maandagavond samen met Ingrid Wolf voorzitter raad van bestuur St. Anna Zorggroep, zijn handtekening zette, is trots en blij. “Samen bouwen we aan de sportgezondheid van onze voetballers. De jarenlange ervaring en de passie die St. Anna TopSupport heeft op het gebied van de sportzorg en het begeleiden van topsporters inspireert en geeft mij vertrouwen in deze samenwerking.“

Jarenlange expertise

De St. Anna Zorggroep is met haar medisch sportgezondheidscentrum TopSupport hét expertisecentrum voor sport- en beweegzorg in de regio Zuidoost Brabant. Het verzorgt al jarenlang de (sport)medische begeleiding van Olympisch talenten in de regio Zuid (Centrum voor TopSport en Onderwijs Zuid) en allerlei andere topsportorganisaties zoals de KNZB, KNHB, KNHS en de KNVB. Ook is St. Anna Topsupport al jarenlang medisch partner van PSV.
Medisch sportgezondheidscentrum TopSupport behandelt zowel topsporters als breedtesporters en biedt een volledig pakket van sportmedische zorg: snel en met hoge kwaliteit.

Clubarts

Rolf Timmermans, sportarts bij TopSupport, vervult het komende seizoen de rol als de clubarts van VVV-Venlo. Rolf werkt sinds 2011 bij TopSupport en is jarenlang betrokken geweest bij de medische staf van voetbalclub PSV. Rolf is altijd fanatiek voetballer geweest en heeft in de jeugd van Willem II gespeeld. Na zijn opleiding (sport)geneeskunde in Maastricht heeft hij onder andere gewerkt voor de KNVB waar hij de medische begeleiding van het Nederlands Elftal onder 19 jaar verzorgde.

Bron: St. Anna TopSupport