Joke de Vries waarnemend hoofdinspecteur Inspectie Jeugdzorg

0
950

Per 1 juli a.s. is Joke de Vries waarnemend hoofdinspecteur bij de Inspectie Jeugdzorg. Zij volgt Gemma Tielen op, die op 1 juli met pensioen gaat.
Joke de Vries is momenteel hoofdinspecteur Maatschappelijke Zorg bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ). De Inspectie Jeugdzorg en Inspectie voor de Gezondheidszorg fuseren binnen afzienbare tijd tot Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. Tot de fusie is De Vries hoofdinspecteur IJZ en hoofdinspecteur Maatschappelijke Zorg bij de IGZ. Ze is beoogd hoofdinspecteur Jeugd in de gefuseerde organisatie.

De Vries heeft veel ervaring op gebied van jeugdzorg; van 2002-2010 was ze ook hoofdinspecteur bij de Inspectie Jeugdzorg. Daarvoor was ze onder andere plaatsvervangend directeur Gehandicaptenzorg bij het ministerie van VWS, had leidinggevende functies in zorggerelateerde sectoren bij de diverse gemeenten.

Bron: IGZ

Vorig artikelInspecties geven Melius Zorg last onder dwangsom
Volgend artikel‘Age-friendly Cities Conference 2017’
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.